MINŐSÉG ÉS SZAKMAI ELHIVATOTTSÁG

SZÉKESFEHÉRVÁR SZÍVÉBEN

2016 Novemberében újra megítélt “egy séf-sapka” minősítés után a bEAT étterem továbbra is büszkén viselheti e rangos elismerést.

A nagy presztízsű Gault & Millau – éttermeket, szállodákat és borászatokat komoly kritérium- és szabályrendszer alapján osztályozó – besorolásán “egy séf-sapkát” kapott már a nyitásának évében. Ismét köszönjük munkánk e kimagasló értékelését, valamint megfogadjuk, hogy innen továbbra is csak felfelé vezet az út!

EGY POHÁRRAL A BARÁTOKRA!

A BEAT BÁRPULTJA MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍT

  • Minőségi sörök és röviditalok

  • Borok és borkülönlegességek

  • Házi szörpök és helyben készült limonádé-variácók

  • Kávéköltemények minőségi szemeskávéból

AKTUÁLIS ITALKÍNÁLATUNK MEGTEKINTÉSE
ÉTTEREM ÉS MÁS    RENDEZVÉNYHELYSZÍN

CÉGES- ÉS TÁRSASÁGI ESEMÉNYEK

Bármely céges rendezvény (ünnepség, évzáró vacsora, sajtótájékoztató, termékbemutató,  stb…) illetve társasági esemény (szülinap, névnap, eljegyzés, ballagás, osztálytalálkozó, stb…) kíváló és exkluzív helyszíne a BEAT! Rendezvényed tartsd különtermünkben, a kerthelyiségünkben, a bárban vagy akár az összes helyszínen egyszerre!

ÉTTEREM ÉS MÁS    RENDEZVÉNYHELYSZÍN

ESKÜVŐD ELEGÁNS ÉS MÉLTÓ HELYSZÍNE A BEAT

E fantasztikus élmény gondtalan és minőségi megünnepléséhez ajánljuk nektek rendezvénytermünket – valamint kedvező időjárás esetén kerthelyiségünket is – ahol is sok sok éves rendezvényszervezői tapasztalattal és kompromisszumot nem ismerő minőséggel állunk rendelkezésetekre.