Április 16 – Április 20.
04.16.
HÉTFŐ
L E V E S
Pulykaragú leves
‘ A ‘ MENÜ
Mexikói burritó,
fűszeres darált hússal,
sajttal töltve
‘ B ‘ MENÜ
Rántott karfiol és sajt
vegyes körettel és
tartármártással
04.17.
KEDD
L E V E S
Paradicsom leves
bazsalikommal
és spagettivel
‘ A ‘ MENÜ
Szezámos rántott csirkecombfilé
petrezselymes újburgonyával
és tartármártással
‘ B ‘ MENÜ
Sárgaborsó főzelék
stefánia vagdalttal
04.18.
SZERDA
L E V E S
Karfiol kérmleves
pácolt karfiollal
‘ A ‘ MENÜ
Cordon Bleu
hasábburgonyával
és tartármártással
‘ B ‘ MENÜ
Csirkemell csíkok
bacon mártásban,
durum tésztán
04.19.
CSÜTÖRTÖK
L E V E S
Csontleves
újházi módra,
csigatéztával
‘ A ‘ MENÜ
Snidleinges tejföllel és
sajttal sütött pulymellfilé
párolt brokkolival
‘ B ‘ MENÜ
Töltött paprika
burgonyával
04.20.
PÉNTEK
L E V E S
Meggyleves
‘ A ‘ MENÜ
Párizsi sertés szelet
rizi- bizivel és
csalamádéval
‘ B ‘ MENÜ
Pulykafasírt grillezve,
tejfölös tökfőzelékkel