MENÜ – BANKETT

Dióbundában sült csirkemell
szarvasgomba olajos burgonyapürével

Panna Cotta

A

menü: 3 100.- Ft/fő

B

menü: 3 400.- Ft/fő

Omlós tarjaszelet
sült burgonyával és csalamádéval

Gyümölcsös mousse ropogóssal

Csirkemell
sajtmártással és jázmin rizzsel

Gyümölcsös mousse ropogóssal

C

menü: 2 900.- Ft/fő

Vega

menü: 3 100.- Ft/fő

Grillezett kecskesajt
epres-balzsamecetes friss salátával

Panna Cotta

Cékla rizottó
füstölt tofuval

Panna Cotta kókusztejből

VEGÁN

menü: 2 900.- Ft/fő

FOGLALÁSI ELŐLEG 1 000.- FT / FŐ, MELY
AZ ÉTTEREMBEN EGY HÉTTEL ELŐRE FIZETENDŐ