Kihagyás
AZ ÍZEK RITMUSA
RÓLUNK ÍRTÁK
NAPI EBÉDMENÜ
ALKALMI MENÜK
MENÜ – BANKETT
RENDEZVÉNYEK
CÉGES RENDEZVÉNYEK
ESKÜVŐK
Pillanatképek
HÍRLEVÉL
ASZTALFOGLALÁS
MENÜ – BANKETT
bb_a_beatadmin
Dióbundában sült csirkemell
szarvasgomba olajos burgonyapürével
Panna Cotta
A
menü: 3 990.- Ft/fő
B
menü: 4 290.- Ft/fő
Omlós tarjaszelet
sült burgonyával és csalamádéval
Gyümölcsös mousse ropogóssal
Csirkemell
sajtmártással és jázmin rizzsel
Gyümölcsös mousse ropogóssal
C
menü: 3 990.- Ft/fő
Vega
menü: 3 990.- Ft/fő
Grillezett kecskesajt
epres-balzsamecetes friss salátával
Panna Cotta
Cékla rizottó
füstölt tofuval
Panna Cotta kókusztejből
VEGÁN
menü: 3 290.- Ft/fő
FOGLALÁSI ELŐLEG 1 000.- FT / FŐ, MELY
AZ ÉTTEREMBEN EGY HÉTTEL ELŐRE FIZETENDŐ
Toggle Sliding Bar Area